Benefiet

Benefietavond

Kom op 28 januari 2020 naar het mooie benefietconcert voor Karlijn Burgers dat gaat over liefde, doorzettingsvermogen en kracht bij Theater Agnietenhof in Tiel. Dit wil jij niet missen!

Alle donaties gaan deze avond volledig naar Stichting E-Nuf én het goede doel Make a Wish.

We hebben voor jou het volgende in petto:

 • Artiesten als Sharon Doorson, Jordan Roy, Kilke van Buren en Han van Eijk
 • Optreden van Tineke Schouten
 • Persoonlijke verhalen van Sophie van der Stap; meisje met de 9 pruiken
 • Een leuk marktje met de bijzondere producten van Karlijn, E-Nuf
 • Kaartjes voor de loting en waarmee je kans maakt op mooie prijzen
 • Een avond vol inspiratie, waardoor je opgeladen en met een warm hart weer naar huis gaat
Sharon Doorson
Jordan Roy
Sophie van der Stap
Tineke Schouten
Kilke van Buren
Han van Eijk

Benefietavond

Theater Agnietenhof, Tiel
28 januari 2020


00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Karlijn Burgers

Karlijn is een ijzersterke, stoere, superlieve en leuke dame van 29 jaar, die op haar 26e de diagnose borstkanker kreeg.

Na een zwaar traject met chemotherapie en een dubbele amputatie in 2016, herstelde ze één jaar later. Op het moment dat alles voorbij leek te zijn, kreeg Karlijn rare plekjes op haar hoofd. Het was opnieuw mis: de kanker was terug. Deze keer is er geen mogelijkheid tot genezing.

In de tijd die er nog is, willen wij alles wat zij nog wenst te doen, mogelijk maken voor haar en daar geld voor inzamelen.

Waarom deze benefietavond?

Machteloos, dat is hoe wij ons als naasten voelen. Kon je het maar één dagje van haar overnemen.

Het motto van Karlijn is "All We Have Is Now".

Daarom besloten wij dat wij ook alleen NU hebben en organiseren wij; moeder, zussen en vriendinnen deze avond. Ben jij er nu ook bij?

Jij steunt een mooi doel en daarbij zal je ook een onvergetelijke avond beleven. De kaartverkoop is begonnen! Verzeker jezelf van een plekje op deze magische avond en bestel snel hier je tickets.

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel helpen bij het verwezenlijken van haar laatste levenswensen? Dat kan! Doneer dan hier.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Wij vroegen dit uiteraard aan Karlijn zelf. “Mijn zussen vroegen mij wat ik het liefst zou doen met de opbrengst die gaat naar Stichting E-Nuf. Daar hoefde ik eigenlijk niet lang over na te denken. Mijn bucketlist is nog wel aardig gevuld en ik ben nog LANG niet klaar om hier vandaan te gaan dus!! Ik hoop mijn dromen, mijn bucketlist en mijn wensen nog uit te laten komen. Niks is zeker en alles wat je krijgt of meemaakt is al een gift! Maar blijven dromen houd je naar mijn idee ook scherp, vol in het leven en blijf je ook naar toekomst kijken.”

Haar drie grote wensen

Zelf heeft Karlijn nog 3 grote wensen:

 • Haar bruiloft plannen werkelijkheid maken
  Samen met Mark, haar grote liefde. Zij zijn in het huwelijksbootje gestapt uit pure liefde. Ze willen genieten met AL hun dierbaren mensen en een combinatie maken tussen een bruiloft en een ‘Vier het leven feest’. Dat zou zij fantastisch vinden om dit werkelijkheid te laten worden. Een avond voor in de boeken!
 • Reis door Europa met een camper
  Het vrije gevoel dat dat moet geven lijkt haar heerlijk. Niet weten waar ze morgen weer slaapt, niet weten wat ze morgen weer gaat doen, maar gewoon elke dag LEVEN. Zij heeft het gevoel dat ze nog 60 jaar in 6 maanden wil proppen wat betreft reizen én leven. Dat gaat niet…. Maar een camper en de mooie én veilige plekjes van Europa bieden daarvoor een goede oplossing.
 • Met haar moeder naar familie van haar vader in Australië
  Haar vader is in juni 2018 gestorven. Hij had een hele goede band met zijn oom, tante, neef en nichten in Australië. In 2010 was hij voor het laatst daar. Karlijn zou heel graag, samen met haar moeder, de familie van haar vader willen bezoeken in Australië.

Doneren aan goed doel

Graag wil Karlijn een deel van het geld doneren aan het doel Make A Wish. Karlijn vindt dat wensen waarmaken het mooiste is wat je voor mensen en vooral voor kinderen kan doen. Als je ziek bent heb je eigenlijk maar één wens en dat is beter worden, of nog zo lang mogelijk de tijd hebben om je dromen waar te maken! Daarom wil Karlijn bijdragen aan de speciale wensen van kinderen die dit enorm verdienen!

Een deel van de opbrengst van de benefietavond gaat naar het doel:

Informatie over de avond

Kosten:
De kosten voor een ticket bedragen 35 euro en gaan volledig naar het goede doel.
Bij het ticket is 1 consumptie en garderobe inbegrepen.

Datum en tijd:
Dinsdag 28 januari 2020
20:00 – 22:30 uur

Locatie:
Theater Agnietenhof Tiel
Sint Agnietenstraat 2
4001 NB Tiel

Koop nu je ticket

Koop je ticket nu en stel je plek veilig voor deze onvergetelijke avond.


Ticket kopen
Doneer